Sensepoint XRL, sabit yanıcı-patlayıcı ve toksik gaz algılama dedektörüdür. Endüstriyel uygulamalarda sabit bir noktaya monte edilir ve yanıcı-patlayıcı gazları (O2, CO, H2S, H2, NO2) algılamada kullanılır. Mobil cihaza bluetooth yoluyla bağlanabilir.
Endüstriyel durumlarda kullanıma uygun olan bu Honeywell Sensepoint XRL Sabit Gaz Alarmı, atmosferdeki seçili gazları tespit etmek için güvenilir bir yöntemdir.
Bu cihaz bir duvara kabloyla bağlıdır, ancak kolayca çalıştırılan bir akıllı telefon uygulaması aracılığıyla uzaktan erişim sağlar. Uygulama, gerçek zamanlı ölçümlerin 10 metreye kadar uzaklıktan alınmasına ve ayrıca hızlı kalibrasyon, konfigürasyon ve doğrulama testlerine izin verir.
Modern tasarımı, çeşitli dış ortamlar için yeterince sağlamdır. Tasarım, maliyetleri düşük tutarak kolayca kurulur ve bakımı yapılır.
Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.
PENTAN Gazını % 0-100 LEL C5H12 2 Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı, Katalitik tip sensör
Drager Polytron 3000, toksik gazların ve oksijenin sürekli izlenmesi için kendinden emniyetli bir gaz dedektörüdür. Basit montaj ve çok kolay kullanımın yanında yüksek ölçüm hassasiyeti. Polytron 3000, çok çeşitli uygulamalarda zehirli gazların ve oksijenin ölçülmesi için idealdir.
OKTAN Gazını % 0-100 LEL C7H18 2 Adet Dahili Röle, 4-20mA Analog çıkışı
PROPAN gazını % 0-100 LEL( C3H8) 2 Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı, Katalitik tip sensör Opsiyonel RS485 çıkışı, OLED Ekran
OKSİJEN Gazını % 0- 25% Vol O2 2Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı, Elektrokimyasal tip sensör
Metan gazını % 0-100 LEL CH4
2 Adet Dahili Röle,
4-20mA analog çıkışı,
Katalitik tip sensör
Opsiyonel RS485 çıkışı, OLED Ekran
BÜTAN Gazını % 0-100 LEL C4H10
2 Adet Dahili Röle,
4-20mA analog çıkışı,
Katalitik tip sensör
Opsiyonel RS485 çıkışı,
OLED Ekran
ETİLEN Gazını % 0-100 LEL C2H4 2 Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı
İzopropil Alkol (İzopropanol) Gazını % 0-100 LEL C3H8O 2 Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı
SIL2 EN 50402.
IR Sensör seçeneği
Yüksek sıcaklığa dayanıklı versiyon
Su ve toza dirençli yapı
4-20 mA çıkışlı
ATEX onaylı