ETHİL ALKOL Gazını % 0-100 LEL C2H6O 2 Adet Dahili Röle, 4-20mA Analog çıkışı
TEKNİK ÖZELLİKLER
Besleme Gerilimi |
24 ±%25 VDC |
Ölçüm Aralığı |
0-%100 LEL - C2H6O |
Tepki süresi |
T (90) ≤10 saniye |
Hassasiyet |
%1 LEL |
Çalışma Ömrü |
>3 yıl |
Analog Çıkış |
4-20 mA |
Röle Çıkışı |
2 Adet (NC ve NO Röle çıkışları) |
Gövde malzemesi |
Alüminyum |
Çevresel Koşullar |
Sıcaklık: -20 - +60 oc, Basınç: 86 - 106 kPa, Bağıl Nem: S 95 %RH |
IP koruma seviyesi |
IP65 |
Atex sınıfı |
ll 2 G Ex d IlC Gb T6 |
Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.
TOLUEN Gazını % 0-100 LEL C7H8 2 Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı, Katalitik tip sensör
Sensepoint XRL, sabit yanıcı-patlayıcı ve toksik gaz algılama dedektörüdür. Endüstriyel uygulamalarda sabit bir noktaya monte edilir ve yanıcı-patlayıcı gazları (O2, CO, H2S, H2, NO2) algılamada kullanılır. Mobil cihaza bluetooth yoluyla bağlanabilir.
ETİLEN Gazını % 0-100 LEL C2H4 2 Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı
Sensepoint XCD, sabit yanıcı-patlayıcı ve toksik gaz algılama dedektörüdür. Endüstriyel uygulamalarda sabit bir noktaya monte edilir ve yanıcı-patlayıcı gazları (%LEL, IR), O2, H2S, CO, NO2, H2, CO2(IR) algılamada kullanılır.
PENTAN Gazını % 0-100 LEL C5H12 2 Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı, Katalitik tip sensör
OLCT80, entegre bir ekrana ve 3 yerleşik programlanabilir röleye sahip bağımsız bir gaz dedektörüdür, ayrıca dedektör ayrıca RS485 çıkışına entegre edilecek diğer sensörlerden 2 x 4-20mA veya dijital giriş kabul edebilir. RS485 bağlantısı, sensör için 1 ve yardımcı girişleri kapatmak için 2 olmak üzere 1 ila 3 adres sağlar. Dedektörler ATEX onaylıdır ve katalitik, elektrokimyasal, kızılötesi veya yarı iletken sensörlerle mevcuttur. Dedektör üniteleri, Alüminyum muhafazalı ve 316L Paslanmaz Çelik sensör muhafazalı IP66'dır.
OLCT60, yanıcı, zehirli gazlar veya Oksijen tespiti için çok çeşitli endüstriyel uygulamalara uygun yeni bir yüksek kaliteli endüstriyel sabit gaz dedektörüdür. Vericiler dijital bir ekrana sahiptir ve 4-20mA çıkış sağlayacaktır. Dedektörler ATEX onaylıdır, SIL 2 sertifikalıdır ve patlamaya dayanıklı XP veya kendinden emniyetli IS sensörleri olarak mevcuttur ve Bölge 0'da algılama sağlamak için uzaktan kullanılabilir. Dedektör birimleri IP66'dır ve 316L Paslanmaz Çelikten yapılmıştır ve kızılötesi sensör seçenekleri izin verir şiddetli çevre koşullarında veya zehirlerin varlığının katalitik bir hücreye zarar verebileceği durumlarda tespit için.
Tehlikeli Alan Onaylandı
ASETON Gazını % 0-100 LEL C360 2 Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı, Katalitik tip sensör
NİTROJEN DİOKSİT Gazını 0-30 ppm NO2 2Adet Dahili Röle, 4-20mA Analog çıkışı, Elektrokimyasal tip sensör
SÜLFÜR DİOKSİT Gazını 0-20 ppm SO2 2Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı, Elektrokimyasal tip sensör
OLCT10 TOX gaz dedektörleri, soğutucu gazların tespiti ve ortam havasında yanmadan kaynaklanan egzoz gazlarının varlığına yönelik ticari uygulamalar için tasarlanmıştır. Bu dedektörler, mağazalar ve depolar için otoparklar, kazan daireleri ve fabrika odalarındaki zehirli gazların sürekli izlenmesi için idealdir. Aynı gazı kapsayacak şekilde tek bir hatta 5 adede kadar OLCT10 TOX ünitesi ağa bağlanabilir. Bu dedektörler, düşük maliyetli bir gaz izleme sistemi sağlamak için MX15 kontrol ünitesi ile birleştirilebilen 4-20mA çıkış sağlar.